İzmir Rusça Kursu

02.06.2017
İzmir Rusça Kursu

Avrupa - Asya ekseninde en geniş kitle tarafından kullanılan ve konuşulan dil Rusça'dır.
Bu eksende, Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Belarus gibi ülkeler Rusça konuşmaktadır. 

Her ne kadar SSCB dağılsa da Rusça, etkinliğini kaybetmemiş, aksine gelişen ekonomik ilişkiler ve globalleşme sayesinde önemini katlayarak artırmıştır.

Gerek Türkiye'de gerek Rusya'da hem ticari hem de eğitim amaçlı atacağınız adımlarda Rusça biliyor olmanın size sağlayacağı avantajlardan yararlanmak için Big Ben College'a gelin, Direkt Metod ile siz de Rusça öğrenin.

Rus dili eski Sovyetler Birliği, şimdiki Rusya Federasyonu ve Rusça konuşan topluluklar tarafından dünyada 250 milyondan fazla insan tarafından konuşulmaktadır. Rusça, Rusya’nın, Beyaz Rusya’nın, Kazakistan’ın ve Kırgzistan’ın resmi dilidir ve Birleşmiş Milletler’in de resmi dillerinden biridir.

Rusça Öğrenmenin İpuçları

    * Rusça’nın telaffuzu ve hecelemesi düzenli ve tahmin edilebilirdir.
    * Basit bir sessiz harfin bile; ya sert ya yumuşak olarak 2 şekilde telaffuz edildiğini fark edebilirsiniz.
    * Düzgün telaffuz için kelimedeki vurgunun yeri çok önemlidir. Endişelenmeyin. Yönlendirilmiş egzersizler yoluyla doğru telaffuzu öğrenmenize yardım edeceğiz.
    * Rusça isimlerinde 3 kategori vardır. Dişil, eril ve nötr
    * Rusça isimler ve onlarla ilgili sıfatların sonları isimin fonksiyonuna göre değişir. Programımız, zamanla, bunları doğru bir şekilde kullanmanız için size değişik biçimlerde gösterecektir.

Tümü