KONAK IELTS ve TOEFL SINAVLARI

13.07.2022
KONAK IELTS ve TOEFL SINAVLARI

IELTS

Okulumuzda IELTS Sınavı hazırlık kursları uzman eğitimciler tarafından, Reading-Writing-Listening-Speaking dil alanlarında yoğun bir içerik programıyla verilmektedir.

IELTS, İngilizcenin kullanıldığı ortamlarda eğitim almak veya çalışmak isteyenlerin İngilizce seviyelerini belirlemek üzere tüm dünyada uygulanan ve dünyanın en çok önerilen dil sınavıdır.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Kanada, Malta, Türkiye ve daha birçok ülkede, 9000’e yakın üniversite ve kurum, adayın İngilizce seviyelerinin kabulü olarak IELTS sonucunu kabul görülmektedir.

Akademik (muafiyet, yurtdışı lisans, yüksek lisans, doktoranın yanı sıra tüm akademik kadrolar için) ve Genel (göçmenlik ve çalışma izinleri için) amaçlı olmak üzere ikiye ayrılan IELTS, dört dil becerisini etkili bir şekilde ölçer ve 0-9 puan aralığında sonuç vermektedir. Sınav klasik stilde, kağıt üzerinde yapılmaktadır.

IELTS, göçmenlik için İngilizce yeterliliğini şart koşan ülkelerce kabul edilen tek İngilizce dil sınavıdır. IELTS, Birleşik Krallık’a taşınmak veya orada yaşamak amacıyla vize başvurusunda bulunanlara yönelik onaylanmış ve güvenilir İngilizce dil sınavları listesinde yer alır.

TOEFL 

   Test of English as a Foreign Language yani Yabancı Dil Olarak İngilizce Testi, standartlaşmış bir İngilizce testidir. Dünyanın her yerinde geçerliliği olan ve bir çok kurum tarafından prestiji kabul edildiğinden dolayı İngilizce eğitim veren ve İngilizce gerekliliği olan kurumlarda insanların dil seviyelerini kanıtlamak üzere kullandıkları bir sınavdır. Aynı şekilde IELTS sınavı gibi dört dil becerisini ölçen bir sınav sistemi vardır. 

Big Ben College Dil Okul'unda Bire Bir Sınav Hazırlığı Programı : 

  • Sizlerin seviyesi tespit edildikten sonra amaçlarınız ve hedefleriniz doğrultusunda bireysel bir program hazırlanır ve VIP sınıf ortamında son teknoloji ürünü materyaller ile eğitiminiz başlar. 
  • Hedeflerinizi ve zayıf yönlerinizi gözeterek hazırlanan ders içeriklerimiz alanında tecrübeli ve uzman öğretmen kadromuz tarafından zayıf yönlerinizi güçlendirmek ve güçlü yönlerinizi daha da güçlü hale getirmek için çabalarız.
  • Birçok öğrencimizin hedeflerine ulaşmalarını sağladık ve sizlerin de doğru yolda emin adımlarla eğitim alabilmeniz bizim en büyük gayemiz.
  • Sınav içerikleriyle ve materyalleriyle sizleri bu sınavlara yönelik hazırlayan eğitim modelimiz ezber bozan bir nitelikte olmaktadır.

 

 

Tümü