NARLIDERE'DE LİSE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

25.06.2022
NARLIDERE'DE LİSE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Narlıdere’de Lise İngilizce eğitimi :

 İngilizce eğitimi özellikle son dönemlerde geçirdiğimiz pandemi sürecinden itibaren devlet okullarında  çoğu zaman istenilen seviyeyi sizlere veremeyebiliyor. Dil öğreniminin verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için gerekli ortamlar sağlanamayabiliyor. Bu durumda öğrenciler farklı, efektif ve sonuç odaklı bir program arayışına girebiliyor. Bir insanın dili içselleştirerek öğrenebilmesi için gereken şartlar ve ortam dili aktif bir şekilde kullanarak gerçekleşebilir ve mümkün olabildiğince maruz kalarak, dilin mantığına yönelik çözümlemeler yapabilir ise kalıcılaşabilir.

Gelecekte öğrenciler hangi alana yönelirlerse yönelsinler sağlam bir seviyede dil bilmek yalnızca kendi alanlarında profesyonel anlamda öne geçmelerini değil aynı zamanda vizyon, bilgi ve kültürel anlamda daha geniş bir yelpazeye sahip olabilmelerini sağlar. Bu doğrultuda öğrencilerin temel seviyede bir dile sahip olmaları kaçınılmaz bir zorunluluk. En basit örnek olarak, internet üzerinde merak ettiğiniz veya alanınızda sizin işinize yarayabilecek bir konuyu araştırma sürecine girdiğiniz zaman, karşınıza Türkçeden çok İngilizce sonuçlar çıkmaktadır. Bu durum bilgiye en kolay ulaşabildiğimiz çağımızda var olan erişilebilirlikten mahrum bırakmaktadır.

 

Siz de sağlam seviyede, artık konuşma tutukluğu yaşamadan, dili edinerek kolay bir şekilde öğrenmek istiyor iseniz, ödüllü Big Ben dil okulumuzun Liselere özel konuşma ağırlıklı programları tam olarak size göre :

 

 

     Bilgi için : 0232 440 04 50

                   0232 278 14 44               

Tümü