İzmir TOEFL Sınavı Hazırlık Kursu

01.01.1970
İzmir TOEFL Sınavı Hazırlık Kursu

ETS (Education Testing Services) şirketinin düzenlemiş olduğu sınavlardan biri olan TOEFL, dünyanın en önemli iki İngilizce sınavından birisidir. İngilizce konuşan ülkelerde üniversite okumak isteyen öğrenciler için istenen bu sınav, birçok akademik ve profesyonel kurumun da başlıca aradığı şartlar arasındadır.

TOEFL - IBT dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini test etmektedir. Bu nedenle, programda tüm dünyada kullanılan en yeni yayınlar  ve  BIG BEN COLLEGE’ye ait ders notları ile malzemeler kullanılarak öğrencinin dört dil becerisinin sınavın gerektirdiği düzeye ulaşabilmesi için sınava yönelik okuma, dinleme, konuşma ve yazma alıştırmaları yapılmaktadır.

8500’den fazla üniversite ve 130’dan fazla ülke tarafından kabul edilen TOEFL, 0-120 arasında bir puanlama vermektedir.İki sene geçerliliği olan TOEFL, ayda ortalama iki kere olmak üzere belirli merkezlerde internet üzerinden yapılmaktadır.Reading, Writing, Listening ve Speaking becerilerini ölçen bu sınav öğrencilerimizin yurt dışı eğitimi alabilmeleri için şarttır.Yurt dışına çıkmak isteyen öğrencilerimiz için hazırladığımız TOEFL kurslarımızda kişiye birebir özel eğitim verilmektedir.

 Kimler İçin Gereklidir ?

.    Bir yüksek öğrenim kurumunda eğitim almak isteyen öğrenciler

.    İngilizce dili öğrenim programına kabul edilenler ve edilmeyenler

.    Burs ve sertifika adayları

.    İlerlemelerini izlemek isteyen İngilizce dili öğrencileri

.    Vize başvurusu yapan öğrenciler ve işçiler

Tümü