GAZİEMİR'DE AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN ALMANCA KURSLARI

14.07.2022
GAZİEMİR'DE AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN ALMANCA KURSLARI

   Big Ben College Dil Okulunda Sizlere Özel Fırsatlar!

  Almanya yıllardır süre gelen politikaları sebebiyle yoğun bir Türk  nüfusuna sahip olmuştur. Bu yüzden Türklerin ikinci vatanı haline gelmiş diyebiliriz. Milyonlarca Türkiye vatandaşı Almanya'da yıllardır yaşamakta ve çalışmaktadır. Dolayısıyla bu durum aile bireylerinin birleşmesi açısından, oturma izni almasına sebebiyet vermektedir. Tabii ki Almanya devleti buna olanak sağlamaktadır ve gerekli bazı şartları yerine getiren insanlara bu oturma iznini vermektedir. 

     Aile birleşimi vizesine sahip olmak için koşulan şartlardan birisi A1 seviyesinde Almancaya sahip olmaktır. Bu seviye kişinin kendisini tanıtabilmesi, yaşadığı yer hakkında basit bilgiler verebilmesi, temel ve basit düzeyde sorulara karşılık verip aynı şekilde basit sorular sorabilmesini kapsar. Goethe Enstitüsünün hazırladığı sınavlar ile A1 seviyelerini kanıtlayan kişiler Aile Birleşimi vizesine sahip olabilirler.

       Big Ben College Dil Okulları yıllardır süre gelen çözüm odaklı ve ezber bozan eğitim programları ile sizlere hedeflediğiniz seviyelere ulaştırıyor. Alanında uzman öğretmen kadrosu ile Almanca öğrenmek sizler için çok kolay bir hale gelecek. Güncel ve yenilikçi içeriklerimiz ile istediğiniz seviyeye ulaşabilmenizi garanti ediyoruz.

 

   Daha Fazla Bilgi İçin : (0232) 440 04 50

      

 

Tümü