URLA İNGİLİZCE YAZ KAMPI

02.07.2022
URLA İNGİLİZCE YAZ KAMPI

 BIG BEN ENGLISH SUMMER CAMP

 BIG BEN İNGİLİZCE YAZ KAMPI

 BALÇOVA TERMAL OTEL

 

Bu yaz Big Ben İngilizce Yaz Kampı, 5* standartlarda TAM ZAMANLI olarak Balçova Termal Otel’ de yapılacaktır.

5 – 12 yaş arası çocuklar ile 13 – 17 yaş arası gençler için hem eğlenceli hem de eğitici muhteşem bir yaz programı organize ettik! İngilizce Yaz Kampımızda; deneyimli ve dinamik öğretmenler eşliğinde renkli aktivitelerle zenginleştirilmiş eğlenceli bir İngilizce eğitimi, dopdolu bir program öğrencilerimizi bekliyor!

Program içeriği;

Big Ben İngilizce Yaz Kampında ana hedefimiz, çocuğunuzun eğlenerek, tatil ortamında, kısa sürede özgüven ile İngilizce iletişim kurmasını sağlamaktır. İngilizcede etkili iletişim için gereken dört temel yetenek (dinleme, konuşma, okuma, yazma) yoğunlaştırılmış  İngilizce  eğitimi ile haftada 20 saat, iki haftada 40 saat  verilecektir.

Otelimizde öğle yemeği sonrasında öğrencilerimiz her gün farklı aktiviteler yapacaklardır; Yüzme, Resim, Güzel Konuşma ve Etkili Sunum Teknikleri, Spor Faaliyetleri, Bilim ve Keşif, Akıl & Zeka Oyunları, Yaratıcı Drama, Art & Craft, Modern Dans Aktiviteleri, Eğitici Yarı ile eğitim ve tatili bir arada doya doya yaşayacaklardır.

 

 Yaz Kampı Tarihi ve Saatleri:

2022 Yaz Kampı programımız 18 - 29 Temmuz 2022 arasında olacaktır. Programlar sabah başlangıç 09:00, akşam bitiş 17:00'dır. Evden Otele servis imkanı bulunmaktadır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Telefon :   0 232 278 1 444 / 0 232 44 0 450

                                                                           

Tümü