İZMİR BUTİK İNGİLİZCE KURSU

24.07.2019
İZMİR BUTİK İNGİLİZCE KURSU

İster kariyer, ister seyahat ya da kişisel gelişim olsun, yabancı dil bilmek artık bir lüksten ziyade gereklilik halini almış durumda. Özellikle İngilizce'yi etkili bir şekilde öğrenmek ve konuşabilmek her alanda bir adım ileride olmamızı sağlıyor. İş alanında, özel yaşam veya günlük hayatta internet üzerinde araştırma yaparken bile İngilizce kaynakların çokluğu ve çeşitliliği dikkat çekiyor. Yolda bir turistle karşılaştığımızda rahatça konuşabilmek öz güven sağlıyor. Dizi-filmleri orijinal dillerinde izleme rahatlığı da cabası.

Hangi ülkeyi ziyarete gidersek gidelim, her daim birileriyle anlaşıp rahatça iletişim kurabileceğimiz yegane dil de İngilizce!

Peki, biz bu dili nasıl öğretiyoruz?

Uzman kadromuz, Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanmış müfredatımız, dili konuşarak ve kalıcı olacak şekilde öğretmeye yönelik kaliteli eğitim sistemimizle her daim hazırız.

Yetişkinler için Genel İngilizce öğretim sistemimizde A1-A2, B1-B2, C1-C2 olarak belirlenen kur basamaklarını birer birer çıkarken, reading, writing, listening ve speaking şeklinde ele alınan kategorileri de doğal dil öğrenme sürecimize dahil ediyoruz. Konuşma odaklı eğitimimiz (Communicative Approach) sayesinde dili öğrenirken rahat bir şekilde konuşmaya dökmenizi ve İngilizce düşünmeye başlamanızı sağlıyoruz.

 

BIG BEN COLLEGE 
Telefon Numaralarımız: 
Merkez Balçova: 0(232) 278 1 444 - 0(532) 136 4 086
Buca Şube: 0(232) 440 0 450 - 0(506) 020 1 450

Tümü